Home > Onderwijs > Albert Schweitzerschool
Albert Schweitzerschool 1

Albert Schweitzerschool

Wij verlichten Scholen

Albert Schweitzerschool Rotterdam

In de L-vormige nieuwbouw zitten de peuters, kleuters, de onderbouw en een aantal gemeenschappelijke functies zoals het speellokaal, de aula, keuken en teamruimte. De aula is het hart van de nieuwbouw en door zijn ligging en transparantie ook het hart van de gehele school. In het verlengde van de aula ligt het verdiepte speellokaal. Zo ontstaat er een mogelijkheid om een theater te maken voor voorstellingen en bijeenkomsten.

Albert Schweitzerschool 2

De lokalen liggen in clusters om de aula heen. Om de kinderen geborgenheid te bieden zijn er clusters waar 3-4 lokalen samenkomen met een leerplein. Grote raampartijen bieden contact tussen de lokalen en de leerpleinen. Per cluster zijn de lokalen met elkaar verbonden door flexibele wanden.

Omdat ruimtes en toepassingen in elkaar overvloeien, hebben we hier tevens rekening mee gehouden in keuzes van type verlichting.

Goede verlichting in scholen verbetert het leerproces, gezondheid en welzijn van leerlingen en leerkrachten. Wij passen de juiste verlichtingsarmaturen toe, welke passen bij de activiteiten en vormgeving van de ruimte.

Less Energy heeft het verlichtingsontwerp gemaakt en levert de verlichting comfort frisse scholen categorie B met dank aan Brandsen Installatietechniek B.V.

Een greep uit onze projecten

Delen via: