Less Energy

Home > Less Energy

Over Less Energy


More light, higher quality, smarter solutions

Licht laat niet alleen mensen, dieren en planten leven. Het brengt ook leven in een ruimte of aan de buitenzijde van een gebouw. Zonder goed licht is een interieur of exterieur levenloos. Door evenwichtig gebruik van licht zowel in dosering als kleur creëren we een beleving. Komen accenten tot hun recht, wordt de sfeer aangenaam zodat men productief kan zijn of juist ontspannen.

Smart Saving Lighting Solutions

Met de juiste kwaliteit in verlichtingsoplossingen en de gewenste besparing en exploitatiekosten echte resultaten behalen? Dit doen wij door slim en vakkundig technieken met elkaar te combineren. Tijdens de productselectie houden we rekening met de prestaties, omgeving en toepassing waarvoor de verlichting bedoeld is. Wij adviseren & leveren verlichtingsproducten voor revitalisering van bestaand vastgoed, nieuwbouwprojecten en totale turnkey projecten.

producten_header
Less Energy Smart

Verlichtingsoplossingen

Dat doen wij hoofdzakelijk voor de zakelijk markt, kantoren, winkelcentra, theaters, zorginstellingen, ziekenhuizen, onderwijs en industrie. We vinden onze specialisaties in het maken van rendementsberekeningen, projectadvisering en projectuitvoering. We staan er bovendien voor garant dat elk project van Less Energy vakkundig wordt uitgevoerd met de allerhoogste kwaliteit nazorg. Want wij besparen, adviseren en ontzorgen. Wij verlichten niet alleen uw ruimtelijke omgeving, we verlichten het gehele traject. Wij zijn Less Energy!

Maatwerkoplossingen

Less Energy heeft ook een naam opgebouwd met maatwerkoplossingen en oplossingen voor specifieke toepassingen, zoals:

Naast de uitgebreide en kwalitatief hoogstaande productrange, kiezen opdrachtgevers Less Energy als partner vanwege de ruime ervaring, de brede expertise, het grote inzicht, de oneindige technische kennis en de flexibele toegang tot de markt.

Sportvelden
Delen via: