Smart Energy

Home > Smart Energy

Smart Energy

Less Energy Smart Solutions

Verlichting voor Smart toepassingen

Less Energy verbindt.

  • Vastgoedprojecten met specialistische installatiepartners.
  • Innovatieve gebouwtechnieken met praktische toepassingen.
  • Nexton biedt de nieuwe dimensie achter de exploitatie en het gebruik van gebouwen en vastgoedportfolios in de bebouwde omgeving.
  • Geïntegreerde oplossingen met een hands-on mentaliteit.
  • We bieden bedrijven één aanspreekpunt voor de complete levering van alle gebouwtechnologie.
  • Slimme samenwerking die resulteert in een gebouw dat is gericht op de eindgebruiker en diens eigenaar.

 

De aanpak van Less Energy Smart Solutions

Wij zijn flexibel, doortastend, en straight to the point. Wij hebben een andere mindset en hands on mentaliteit. Daarom heeft u bij Less Energy één aanspreekpunt. Iemand die snapt wat een gebouw en diens functionaliteiten behoeft. Higher Quality, Smarter Solutions en Less Energy!

Comfort

Iedereen is eraan gewend dat we onderweg moeiteloos de juiste route vinden en met onze smartphone een betaling regelen. Dit zelfde gemak kunnen we ook toepassen in gebouwen. Door het CO2-gehalte en de temperatuur te meten en te kunnen sturen, heeft elke ruimte automatisch het juiste klimaat op het gewenste moment. Maar smart building gaat verder. Denk bijvoorbeeld aan een parkeergarage waarbij bezoekers naar een vrije parkeerplek worden geleid. Of een ziekenhuis waarbij de verpleegkundige op haar smartphone ziet waar het dichtstbijzijnde mobiele ECG-apparaat ligt. Kortom, welke functie een gebouw ook heeft… smart toepassingen maken het mogelijk om leven voor elke individuele gebruiker aangenamer te maken.

Efficiency

Met smart technology monitoren en regisseren we het werkelijke gebruik, zodat verlichting, zuivere lucht en verwarming alleen worden geleverd als het echt nodig is. Ruimtes worden efficiënt gebruikt doordat gebruikers met dezelfde voorkeuren en werktijden in dezelfde ruimte gaan zitten. Dezelfde data vertellen schoonmaker en onderhoudsmonteur wanneer en waar ze aan de slag moeten. Ook gebruikers ervaren de efficiency. Wat dacht u van deze melding op uw smartphone als u bij uw afspraak aankomt: ‘Welkom Pieter. Dit is de route naar de vergaderzaal. De verbinding tussen je laptop en het digibord is gecontroleerd en werkt. Heb je vandaag zin in een kop thee of wil je je vertrouwde cappuccino?’

 

Duurzaamheid

Less Energy Smart Solutions betekent de nieuwste technologische toepassingen op het gebied van duurzaamheid, echter zetten wij alleen bewezen innovaties in. Duurzaam betekent immers ook dat de oplossingen op lange termijn hun waarde houden. Energieverlaging tot wel 40%.

 

Smart grids

Via de Smart Grids communiceren verschillende systemen met elkaar en zijn overvolle kabelgoten overbodig. Door over te stappen op bijvoorbeeld een smart infrastructuur wordt er niet alleen bespaard op de kapitale investering, ook in de exploitatielasten. Hierbij blijven wij oog houden voor de toekomstige innovaties welke wij blijven integreren.

Onze visie op de toekomst

We zien dat de bouw,- en vastgoedsector klaar is voor een versnelling. Steeds vaker zijn zowel de ontwikkeling als de exploitatie in handen van dezelfde partij. Eindgebruikers die zelf de functionele en visuele aspecten willen bepalen. Die geloven in smart én circulair. Stevige ambities die vertaald willen worden naar één concept. Afzonderlijke innovaties brengen wij samen in één slimme oplossing die toekomstproof is. Elke euro die in een gebouw wordt gestoken moet immers over 20 jaar ook nog de moeite waard zijn.

Delen via: