higher quality

Home > higher quality

Higher quality, Less Energy!

Less Energy biedt een zeer breed assortiment in LED-verlichtingsproducten aan waaronder: (track)spots, downlights (inbouw), opbouw, modules en panelen. Vrijwel alle producten worden gemaakt in Europa. Vanwege de unieke productiemethode bieden wij producten aan van hoge kwaliteit met slechts 0,5% uitvalpercentage. Een standaard garantie van 7 jaar zegt genoeg. En dan ook nog eens tegen een sterk concurrerende prijs.

7 jaar garantie

Less Energy staat bekend om het leveren van kwaliteitsproducten met een lange levensduur en het bereiken van de hoogste klanttevredenheid. Kwaliteitsborging en -controle is een topprioriteit in ons productieproces. We zijn er trots op dat we een defect- / retourpercentage van minder dan 0,2% hebben behaald, wat de kwaliteit van zowel onze producten als onze productie in Nederland onderstreept.

Made in Holland

Met trots kunnen we zeggen dat onze producten “Made in Holland” zijn. Met een aanzienlijk deel van de tijd en middelen gericht op kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole.

Hoogwaardige componenten

We hebben voldoende voorraadniveaus aan componenten en halfproducten om snel te kunnen reageren op de verwachte behoeften. Less Energy producten kunnen in flexibele hoeveelheden worden besteld en altijd met korte doorlooptijden.

Kwaliteitsborging

Het blijven leveren van hoogstaande kwaliteit is voor Less Energy uitermate belangrijk. Onze producten worden geassembleerd onder toezicht van zeer ervaren personeel in een professionele werkomgeving. Door stelselmatig visuele controles en werktests uit te voeren garanderen we een consistent kwaliteitsniveau waarop u kunt vertrouwen.

Geoptimaliseerde efficiëntie

Onze armaturen zijn zo ontworpen dat ze jarenlang een consistente lichtopbrengst en kleurkwaliteit leveren. Less Energy producten zijn gemaakt om langer mee te gaan. Bovendien, door onze continue inspanningen om de efficiëntie van onze producten te verbeteren, bieden we een zinvolle bijdrage aan een beter milieu.

Kwaliteit betekent duurzaam

Een duurzaam gebouw kan een bestaand gebouw of nieuwbouw zijn. Bij een duurzaam gebouw houden we rekening met een vele factoren (planet, profit, people). We kijken naar de effecten op het milieu, het hergebruik en recycling van duurzame materialen en producten, het gebruik van duurzame energiebronnen zoals zonne-energie, maar ook naar de marktwaarde en de toekomstwaarde.

De voordelen van een duurzaam gebouw

Bij duurzaam bouwen of renoveren gaat het erom dat we het milieu minder belasten door milieuvriendelijke producten te gebruiken of bouwdelen met een langere levensduur. Maar duurzaam bouwen heeft nog meer voordelen:

Modern real estate

1. Duurzaam imago

Duurzaam bouwen is goed voor het imago van je bedrijf. Het laat zien dat je verantwoordelijk omgaat met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je laat zien dat je mee wil denken en mee wil participeren in duurzame oplossingen.

2. Lage energie- en onderhoudskosten

Het spreekt voor zich dat een duurzaam gebouw lagere energierekeningen met zich meebrengt. Maar winst valt ook te behalen uit verlaging van de onderhoudskosten. Door gebruik te maken van duurzame producten met een langere levensduur, hoef je in de toekomst minder inspanning te verrichten.

3. Comfortgevoel

Door goede ventilatie, warmte-isolatie en verlichting bereik je in duurzame gebouwen een veel hoger comfortgevoel. Dat werkt positief op het werkklimaat, de werkprestaties en het ziekteverzuim. Door verbeterde lichtopbrengsten, maar bijvoorbeeld ook door daglichtondersteuning, zorg je voor een betere lichtbeleving en hoger comfortgevoel.

4. Stijging en duurzaamheid vastgoedwaarde

Een duurzaam gebouw is ook duurzaam in zijn vastgoedwaarde. Voor kantoren betekent dit een hogere beleggingswaarde. Duurzame kantoren zijn meer waard én kunnen hogere huuropbrengsten opleveren.

5. Stimuleringsregeling vanuit de overheid

De overheid heeft diverse subsidies beschikbaar gesteld voor bedrijven om extra aandacht te besteden aan duurzame ontwikkeling. Aan populariteit winnen de zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. Voor verlichting kun je in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek (EIA) of de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) .

Delen via: