Home > specials > SPORTVELDVERLICHTING

SPORTVELDVERLICHTING

LED Sportveldverlichting

More light, higher quality, smarter solutions

Verlichting wat ontwikkeld is voor het verlichten van sportvelden in verschillende klasse. De verlichting is een alternatief voor SON-T en metaal halide lampen. Er zijn diverse modellen, geschikt voor voetbal, hockey, tennis en atletiek.

De verlichting kan direct aan en uit. Door toepassing van het lichtmanagement controlesysteem is het mogelijk om draadloos de verlichting op lampniveau aan te sturen en te dimmen. Door deze flexibiliteit kan een sportveld op wedstrijdniveau, trainingsniveau of een veld voor de helft verlicht worden.

Groot voordeel voor bestaande sportclubs: De nieuwe LED sportveldverlichting kan op de huidige masten geplaatst worden zonder grote aanpassingen aan de huidige infrastructuur. Ook LTC Loenen heeft gekozen voor LED sportveldverlichting. Samen sterk voor uw club, samen met uw leden actief en duurzaam besparen. Kies als club voor LED sportveldverlichting want dat kan ook in 2018 weer met subsidie. Zo bespaart uw club aanzienlijk op energiekosten, onderhoud en vervangingskosten.

 

Een greep uit onze projecten

Naast LED Sportveldverlichting hebben wij ook LESS ENERGY SPECIALS oplossingen voor:

Delen via: