Home > Industrie > ALLSAFE Mini Opslag revitalisatie
Allsafe

ALLSAFE Mini Opslag revitalisatie

Wij verlichten Allsafe

ALLSAFE Mini Opslag revitaliseert alle bestaande vestigingen

ALLSAFE Mini Opslag heeft 39 vestigingen verspreid over het land. Bij ALLSAFE vind je opslagruimte voor allerlei situaties. Denk bijvoorbeeld aan opslag voor seizoensspullen, meubels of hobbyspullen. Tijdelijk of permanent.

De opslagruimtes variëren in grootte. Er zijn al ruimtes beschikbaar vanaf 1m3, maar ook grotere ruimtes voor bijvoorbeeld voorraden van webshops, archiefopslag of de volledige inboedel. Ook heeft ALLSAFE plek voor auto’s en motoren. ALLSAFE kiest voor alle nieuwe vestigingen voor energiezuinige en onderhoudsvriendelijke LED verlichting.

De afgelopen jaren zijn alle nieuwe ALLSAFE-vestigingen in Nederland voorzien van het Less Energy LED Titan lichtlijnsysteem met geïntegreerde aanwezigheidsdetectie.

Allsafe

Revitalisering van bestaande vestigingen

ALLSAFE vervangt bovendien dit jaar bij alle bestaande vestigingen de oude TL verlichting door LED verlichting. Volledig nieuwe lichtlijnen plaatsten is vaak niet nodig. Less Energy heeft een Refix armatuur in het assortiment, welke toepasbaar is als een één op één vervangend armatuur op diverse bestaande lichtlijnfabricaten. Refix maakt het mogelijk om de huidige infrastructuur en het lichtplan ongewijzigd te houden, maar wel de stap te maken naar energiezuinige LED verlichting. Dat zorgt voor een korte terugverdientijd.

Refix is dé Plug & Play vervanger voor huidige TL8 of TL5 lichtlijnarmaturen.

Less Energy levert en monteert Refix armaturen voor Mega Elektra B.V.

Een greep uit onze projecten

Delen via: