Home > actueel > COEN Gebouw – standalone smart lighting parkeergarage

COEN Gebouw – standalone smart lighting parkeergarage

Het COEN gebouw is een hoogwaardig en tijdloos ‘multi tenant’ kantoorgebouw met voor iedere gebruiker kantoorruimte op maat. In het business center COEN kun je al vanaf 1 maand een volledig ingerichte werkplek huren. Wat het COEN gebouw zo aantrekkelijk maakt zijn de vele voorzieningen en beveiligde parkeergarage die plaats biedt aan 315 auto’s.

Less Energy levert één op één vervangbare, standalone smart lighting, voor toepassing in de parkeergarage. Elk verlichtingsarmatuur is voorzien van individuele sensor. Bij “no traffic” dimt het verlichtingsarmatuur automatisch terug naar oriëntatieverlichting, zonder de bestaande infrastructuur hierop aan te hoeven passen. Met behulp van een afstandsbediening kunnen de verlichtingsarmaturen ingesteld worden in verschillende presets. Zo kan de detectierange van de sensor, nalooptijd en het dim level worden aangepast.

De stap van TL naar LED bespaart al een hoop. De combinatie door met standalone smart lighting te dimmen, bespaart nog meer. De besparing is niet alleen het stroomverbruik, het onderhoud en de vervanging van de verlichtingsarmaturen is tevens minder frequent noodzakelijk. Less Energy levert de verlichting aan Totalelektra B.V.

Delen via: