Home > vacatures > Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

32 – 40 uur per week | Rotterdam | MBO

 

Korte beschrijving

Vacature Commercieel Medewerker

Ben jij onze toekomstig Commercieel Medewerker?

Op zoek naar een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid? Wil jij samenwerken met een slim en enthousiast team van collega’s? Is elektrotechniek jouw expertisegebied, maar wil je meer met je hoofd bezig zijn dan met je handen? Heb je al flink wat ervaring maar nog steeds een open blik? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Als Technisch Commercieel Medewerker ben je onderdeel van de inkoop- en verkooporganisatie van Less Energy. Met jouw technische kennis draag je zorg voor het opstellen van offertes, verkoop- en inkooporders, besparingsberekeningen, lichtplannen en aansluitschema’s. Om deze order, offertes, berekeningen en aansluitschema’s op te stellen heb je regelmatig contact met klanten, leveranciers en fabrikanten zowel in het Nederlands als Engels.

Is het nodig om de locatie te bezoeken? Dan stap je in je auto en ga je op bezoek op de locatie, neem je alle informatie die je nodig hebt op en stem je af met de klant.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het opstellen van offertes, verkoop- en inkooporders, besparingsberekeningen, lichtplannen en aansluitschema’s.
 • Jij onderhoudt contact met de klant, met leveranciers en fabrikanten om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt. Dit doe je voornamelijk via de telefoon maar als het nodig is vind je het ook leuk om naar locatie te gaan.

In deze functie krijg je de ruimte om je (verder) te ontwikkelen tot commercieel professional. Je krijgt namelijk begeleiding wanneer dat nodig is en vrijheden als je dat wilt. Bovendien is er genoeg ruimte binnen de organisatie tot het volgen van trainingen en of opleidingen. In samenwerking met je leidinggevende maak je je eigen ontwikkelplan.

 

Wie zoeken wij?

Voor de functie van Commercieel Medewerker vinden wij het belangrijk dat je gemakkelijk communiceert met je collega’s binnen en buiten jouw afdeling. Wij vinden het immers belangrijk continu in contact te staan met onze mensen. Daarin is communicatie ‘’key’’.

Ook zien we je graag zelf initiatieven nemen in je functie Als jij een onderdeel ziet in je werk dat je graag wilt verbeteren dan pak je dat aan, want je bent niet bang om fouten te maken. Wij vinden het namelijk niet erg als er fouten gemaakt worden.

Verder helpt het als:

 • Je werkervaring hebt opgedaan in de elektrotechniek (installatietechniek).
 • Je handig bent met de computer.
 • Je je comfortabel voelt met het communiceren in het Engels.
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs zodat je gemakkelijk van locatie naar locatie kunt verplaatsen. Mocht dit niet het geval zijn dan kijken we naar een oplossing!
 • Al ervaring hebt opgedaan in de verlichtingsbranche.
 • Als je ervaring hebt met het werken met Dialux en/of Autocad.

Kortom wij zijn op zoek naar een commerciële teamspeler met kennis van techniek en een klantgerichte instelling, hiernaast heb je een enthousiaste en flexibele werkhouding. Je kunt goed zelfstandig een klant te woord staan en je bent creatief en stressbestendig als de situatie daarom vraagt.

 

Over het team

In het in en verkoopteam van Less Energy kun je als Commercieel Medewerker brede ervaring opdoen. Heb je al meer ervaring opgedaan als Commercieel Medewerker? Dat is dan alleen maar heel mooi meegenomen, want dan kun je al snel zelfstandig klanten oppakken en je takenpakket snel uitbreiden.

 

Over de organisatie

Less Energy is onderdeel van NEXTON | Dura Vermeer en levert een breed gamma van energie-efficiënte LED-verlichtingsoplossingen voor de professionele markt: voor duurzame renovatie en revitalisering en in nieuwbouwprojecten in utiliteit en industrie.

Het servicepakket van Less Energy bestaat naast levering van verlichtingsoplossingen voor o.a. kantoren, sportcentra, theaters, zorginstellingen, onderwijs en industrie ook uit het maken van rendementsberekeningen, projectadvisering, -uitvoering en -nazorg. Less Energy heeft inmiddels ook een naam opgebouwd met specials en maatwerkoplossingen. Partijen kiezen voor Less Energy als partner vanwege de ervaring, technische kennis, product range en toegang tot de markt.

 

Wat wij bieden

Bij Less Energy hebben wij het beste met onze mensen voor en daar hoort ook een goed en volledig salarispakket bij. Wat je in ieder geval van ons kunt verwachten:

 • Een werkomgeving waar eenieder de vrijheid heeft zichzelf verder te ontwikkelen. Onze mensen zijn daarin de sleutel tot ons succes!
 • Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd
 • Een salaris van minimaal 2500 en maximaal 4100 euro per maand. Afhankelijk van je kennis en werkervaring
 • Een goede pensioenvoorziening waarbij je kunt rekenen op een bijdrage van minimaal 50% door Less Energy
 • Je krijgt jaarlijks 25 vakantiedagen per vakantiejaar
 • Voor deze functie krijg je de beschikking over een zakelijke laptop en een telefoon
 • De startdatum is in overleg
 • Je komt te werken in slim en enthousiast team in een fijne werkomgeving

 

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jorieke Hogeland, Corporate Recruiter bij Nexton. Jorieke is tijdens kantooruren per telefoon of whatsapp te bereiken op nummer 0622417201.

 

Delen via: