Home > zorg > De vijfhavens nieuwe stijl

De vijfhavens nieuwe stijl

Wij verlichten industrie

Verpleeghuis De Vijf Havens wordt compleet vernieuwd. In het vernieuwde verpleeghuis woont iedereen aangenaam in een éénpersoonsstudio met een eigen badkamer met toilet. De zorg wordt verleend vanuit het principe van kleinschalig wonen; waarbij alle zorg zoveel mogelijk als thuis wordt georganiseerd. Eind 2018 is alles klaar en voldoet De Vijf Havens aan de wensen voor zorg, veiligheid en gezelligheid.

Net als thuis In De Vijf Havens “nieuwe stijl” gaat men kleinschalig wonen met alle voordelen van grootschaligheid, zoals een brasserie met ontmoetingsruimte, een winkeltje en veel ruimte voor de bewoners om een wandelingetje te maken. De eigen studio’s zijn onderdeel van kleine woongroepen en zijn gesitueerd om een gezamenlijke huiskamer. De woongroepen hebben ieder een eigen voordeur; familieleden kunnen op verzoek een sleutel krijgen, de rest van het bezoek belt netjes aan, net als thuis.

Less Energy heeft het verlichtingsontwerp gemaakt en levert de energie zuinige LED verlichting voor alle algemene ruimtes in het gehele complex aan installateur LOK techniek uit Bodegraven.

 

Een greep uit onze projecten

Delen via: