Home > Zakelijke markt > Holiday Inn Express Arnhem
Hollyday Inn

Holiday Inn Express Arnhem

Wij verlichten de zakelijke markt

Holiday Inn Express Arnhem is een Modern hotel in het centrum van Arnhem en vlakbij het station. Het Holiday Inn Express Arnhemis gefocused op het ‘greener stay’ programma van IHG. Het hotel biedt ruime kamers en ligt naast Rozet, het nieuwe culturele centrum van de stad. Merin, een innovatief en duurzaam vastgoedbedrijf, is eigenaar van dit gebouw.

Merin is ervan overtuigd dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen en dat een leuke werkplek plezier brengt, waardoor je beter kunt werken. Merin creëert daarom communities waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Less Energy heeft in opdracht van Merin lichtopnames gemaakt van de bestaande verlichtingsinstallatie. Er is hierbij gekeken naar één op één vervangende LED armaturen zonder bouwkundige aanpassingen te hoeven verrichten. Zomer 2019 worden in alle algemene ruimtes zoals gangen, de lobby, het restaurant en ondergrondse parkeergarage, de oude verlichtingsarmaturen vervangen voor de energiezuinige LED varianten.

Hollyday Inn

Less Energy levert en installeert de verlichting voor Merin.

Een greep uit onze projecten

Delen via: