Home > Zakelijke markt > JOURNEY Offices & Spaces Arnhem
JOURNEY Offices & Spaces Arnhem

JOURNEY Offices & Spaces Arnhem

Wij verlichten de zakelijke markt

JOURNEY Offices & Spaces Arnhem

Dali2

Het voormalige V&D pand krijgt een geheel nieuwe bestemming.

Begin 2020 is er in hartje centrum een nieuwe plek om te werken, ontmoeten en ontspannen. Drie etages met kantoorruimte en allerlei ondersteunende faciliteiten. In JOURNEY zijn straks kantoorruimtes in alle soorten en maten. Van een geheel eigen vloer tot prachtige werkplekken in het business center op de 3e verdieping.

Er staat zelfs dagelijks een serviceteam klaar. Zij verzorgen de receptie, de meeting rooms en ondersteunen met allerlei secretariële taken. Less Energy heeft het verlichtingsontwerp gemaakt. Voor alle kantoren is gekozen voor fraaie gependelde Xalio verlichting met up en down light functie. Er is tevens gekozen voor het nieuwe Zencontrol verlichtingsbeheerssysteem met sensoren voor aanwezigheidsdetectie en daglicht dim functie.

Zencontrol is een intelligent, automatisch en programmeerbaar verlichtingsbeheerssysteem. Er is steeds meer behoefte aan intelligente gebouwen met comfort waarin de eindgebruiker centraal staat. Met Zencontrol als toevoeging aan de verlichtingsinstallatie, maken wij de aansturing en bediening van verlichting een stuk slimmer en éénvoudiger.

JOURNEY Offices & Spaces Arnhem

Less Energy levert de verlichting en verlichtingsbeheerssysteem aan Mega Elektra – Nexton

Een greep uit onze projecten

Delen via: