Home > sporthal > Renovatie MFA de Vierstee Maartensdijk

Renovatie MFA de Vierstee Maartensdijk

Wij verlichten sporthallen

Op 27 oktober 1978 werd de Vierstee feestelijk geopend in het bijzijn van Prinses Beatrix. 39 jaar later zijn alle sport- en maatschappelijke ruimten, van binnen en buitenkant, volledig gerenoveerd en weer voor de komende 20 jaar vitaal. Heropening op 27 oktober 2017 door Prinses Beatrix is wellicht een optie…

Belangrijke wensen waren onder meer het verplaatsen van de technische ruimte waardoor er meer ‘obstakelvrije uitloop ruimte’ komt in de sporthal. Dit is belangrijk voor alle sporten, maar voornamelijk i.v.m. de vereisten voor korfbal. De kleedkamers zijn aangepast en er is veel schilder- en herstelwerk verricht.

De schuifwand in de sporthal wordt vervangen, de muren achter de doelen worden aangepast, wasruimten worden gemoderniseerd, deuren vervangen, plafonds aangepast, de gevels hersteld en opnieuw gevoegd. Less Energy heeft het Titan lichtlijnsysteem geleverd voor de sporthal aan Hoffman Elektro uit Bergambacht.

Hoffman Elektro heeft reeds een naam opgebouwd in nieuwbouw en renovatie projecten in de sportbranche. Less Energy heeft de afgelopen jaren voor diverse sportcomplexen en zwembaden aan Hoffman Elektro energiezuinige LED verlichting geleverd.

 

LED lichtlijnsysteem voor toepassing in sporthallen

Een greep uit onze projecten

Delen via:

Tags: