Home > Geen onderdeel van een categorie > Revitalisering Elisabeth Paulus school

Revitalisering Elisabeth Paulus school

Wij verlichten scholen

De ASKO (Amsterdamse Stichting voor Katholiek, Protestants-Christelijk en Interconfessioneel Onderwijs) is de grootste organisatie voor primair katholiek/oecumenisch onderwijs in Amsterdam en omstreken. Ongeveer 9.200 leerlingen op 32 scholen.  ​

Elisabeth Paulusschool ​is ruim 124 jaar een begrip in de ​Spaarndammerbuurt. De school is gelegen naast het Westerpark. Het is een school waar goed onderwijs wordt gegeven met moderne hulpmiddelen zoals werken met tablets. Elk kind heeft zijn eigen device. Het ontwikkelen van talenten en een waardig wereldburger worden is het doel.

Less Energy heeft het verlichtingsontwerp gemaakt, levert en installeert LED verlichting voor in de nieuwe systeemplafonds. We hebben gekeken naar zeer efficiënte LED verlichting met in de lokalen een daglicht terug dimregeling. Onze verlichting past in het “Frisse scholen” concept. Een energiezuinige, gezonde en duurzame school levert een bijdrage aan een duurzame wereld en is daarmee een statement aan leerlingen en de omgeving. Onderdeel van de revitalisering zijn tevens nieuwe vloeren en schilderwerkzaamheden.

 

Een greep uit onze projecten

Delen via: