Home > Zakelijke markt > Revitalisering KLM Bemanningscentrum Schiphol
Revitalisering_KLM_Bemanningscentrum_Schiphol

Revitalisering KLM Bemanningscentrum Schiphol

Wij verlichten de zakelijke markt

Revitalisering KLM Bemanningscentrum Schiphol

Het volledige bemanningscentrum, de thuisbasis voor stewardessen en piloten Dali-2van de KLM op Schiphol is momenteel in verbouwing.

Het KLM Bemanningencentrum dient in basis twee doelen. Het eerste is natuurlijk werkinhoudelijk; aanmelden en de vlucht-briefding. Het andere is meer mentaal. Het bemanningscentrum is de enige vaste plek in het werkende leven van stewardessen en piloten. Het belangrijke doel van het bemanningscentrum is een gemis te compenseren. Het gemis van een ‘thuis’.

Er is gekozen om alle verlichting te koppelen aan Zencontrol. De koppeling van verlichting aan Zencontrol is een belangrijk onderdeel van comfort en lichtmanagement. In dit project werken we met roomcontrollers, wat zowel programmeer, als installatietechnische voordelen geeft. Het prettige aan een Zencontrol roomcontroller is dat je tien groepen kunt splitsen. Een lamp, sensor, bedieningsknop in dezelfde groep werkt direct met elkaar en is reeds voor een groot deel voorgeprogrammeerd. Komt er ooit een lamp bij in dezelfde groep, dan herkend Zencontrol deze direct. De verlichting in het bemanningscentrum zal voor een groot deel sensor gestuurd zijn.

Less Energy levert Zencontrol aan Spiering Installatietechniek | Nexton

Een greep uit onze projecten

Delen via: