Home > vacatures > Technisch Commercieel Medewerker verlichting

Technisch Commercieel Medewerker verlichting

Vacature

Functie omschrijving Technisch Commercieel Medewerker verlichting

Als adviserende leverancier van hoogwaardige, innovatieve en energie-efficiënte verlichting behoort Less Energy inmiddels tot leverancier van vele opdrachtgevers.

Het servicepakket van Less Energy bestaat naast levering van verlichtingsoplossingen voor o.a. kantoren, sportcentra, theaters, zorginstellingen, onderwijs en industrie ook uit het maken van rendementsberekeningen, projectadvisering,-uitvoering en -nazorg. Less Energy heeft inmiddels ook een naam opgebouwd met led-zwembadverlichting en maatwerkoplossingen. Partijen kiezen voor Less Energy als partner vanwege de ervaring, technische kennis, product range en toegang tot de markt.

De functie technisch commercieel medewerker is hoofdzakelijk een binnendienstfunctie en zorg je in basis voor de technische en administratieve uitvoering van offertes, orders, besparingsberekeningen, lichtplannen en aansluitschema’s. Hierbij hoort ook het telefonisch contact met klanten en projectbeheer. Binnen onze compacte organisatie horen bij deze functie ook taken als het verzorgen van lichtopnames/inventarisaties op locatie en technische back up geven aan installateurs.

Functie eisen technisch commercieel medewerker verlichting

Voor de uitvoering van de functie Technisch Commercieel Medewerker ben je in het bezit van een MBO werk- en denk-niveau. Je hebt inzicht in elektrotechniek en een afgeronde studie in deze richting. Ervaring met het werken in Word en Excel is een must. Je bezit Rijbewijs B. Een must is ervaring met het werken met Dialux en Autocad. Je bent een team-speler en bezit een klantgerichte instelling, hiernaast heb je een enthousiaste en flexibele werkhouding. Je kunt goed zelfstandig werken en bent creatief en stressbestendig als de situatie daarom vraagt.

Bedrijfsprofiel

Je komt als Technisch Commercieel Medewerker te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf. Wij zijn een organisatie met een informele en open no-nonsense cultuur. Een leuke werkomgeving in een klein, enthousiast team vol met passie en specialisatie in slimme verlichtingstoepassingen. Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

U kunt uw c.v. sturen naar info@less-energy.nl t.a.v. personeelszaken.

Vacatures

Delen via: