Home > Winkelcentra > Winkelcentrum de Tuinen
Afbeelding van het winkelcentrum De Tuinen

Winkelcentrum de Tuinen

Wij verlichten Winkelcentra

Winkelcentrum de Tuinen in NaaldwijkDali-2

De Tuinen in Naaldwijk gaat de komende maanden op de schop. Het centrum van 15.000 vierkante meter wordt gerenoveerd en het retailaanbod geoptimaliseerd.

De winkelpassages krijgen prominentere, transparante entrees en een nieuwe vloer- en wandafwerking. Hierdoor krijgen ze een beter zichtbare, modernere en lichtere uitstraling. Op het centrale plein maken nieuwe horecaterrassen, openbare zitplaatsen en bomen de winkelervaring in De Tuinen voor de bezoekers nog prettiger.

Afbeelding van de buitenzijde van Winkelcentrum de Tuinen

Om alle verlichting aan te sturen in het winkelcentrum is aan Less Energy gevraagd om mee te denken in slimme oplossing voor professioneel lichtmanagement.

Less Energy is distributeur voor Zencontrol in de Benelux. Zencontrol brengt een ongekend niveau van functionaliteit en controle naar elke verlichtingsinstallatie.

Verdeelt over 3 bouwdelen stellen wij prefab installatiekasten samen, waarin alle Zencontrol infrastructuur inclusief voedingen, switches en extra schakelrelais, reeds gemonteerd op DIN-rail en volledig uitbedraad is. Op twee centrale punten komen touchpanels te hangen waarmee met planview, de verlichting bediend en gemonitord kan worden. Daarnaast zal voor een groot deel, daglichtafhankelijk de verlichting aangestuurd gaan worden.
Afbeelding van de winkelpassage
Less Energy levert het Zencontrol lichtmanagementsysteem aan S.O. Elektrotechniek.

Een greep uit onze projecten

Delen via: