Home > Maatwerk > Woonbron

Woonbron

Wij verlichten woningcorporaties

Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Nissewaard, Delft en Dordrecht.

De gebouwen en woningen van Woonbron zijn schoon en veilig. Woonbron blijft woningen verbeteren door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms door nieuw te bouwen. Zo kan men betaalbaar wonen blijven garanderen. Dat is en blijft de kerntaak.

Less Energy levert en installeert LED verlichting voor woonbron t.b.v. het revitaliseren van diverse bestaande gebouwen. Door de bestaande oude verlichtingsarmaturen 1 op 1 te vervangen naar LED verlichting, wordt er een hoop bespaard op stroom en onderhoud en vervangingskosten.

Wij hebben in samenspraak met woonbron een portiek armatuur samengesteld die voldoet aan alle wensen en eisen. Het totale verlichtingspakket met armaturen voor diverse toepassingen, heeft Less Energy zo vormgegeven, dat alle gebouwen een uniforme verlichtingsuitsraling krijgen. Zo voorkomen we wildgroei en is toekomstig onderhoud makkelijker beheersbaar.

 

Een greep uit onze projecten

Delen via: