Home > zwembad > Zwembad Overbosch Den Haag

Zwembad Overbosch Den Haag

Wij verlichten zwembaden

Deze zomer vindt de revitalisering van het zwembad Overbosch in Den Haag plaats. Een onderdeel is tevens het vervangen van de huidige zwemzaalverlichting.  De gehele zwemzaal zal worden voorzien van een spanplafond.

Er is gekozen voor een ontwerp met 4 strakke, moderne, DALI dimbare lichtlijnlijnen welke voldoen aan de strenge eisen voor de toepassing in een zwembadklimaat.

De Moduflex Aqua LED lichtlijnen worden op maat gemaakt en zijn zonder onderbreking, volledig voorzien van LED. De verlichting zal gekoppeld worden aan een lichtmanagementsysteem en daglicht dimbaar op basis van sensortechniek in verschillende luxwaardenstanden.

Less Energy heeft inmiddels een naam opgebouwd met haar LED zwembad verlichtingsoplossingen. Alleen al in opdracht voor de gemeente Den Haag is Overbosch het 5de zwembad wat voorzien wordt van LED zwembadverlichting. Zwembad de Waterhtor, de Houtzagerij, Zuiderpark en de Blinkerd zijn gemeentelijke zwembaden die reeds zijn voorzien van LED zwembadverlichting.

Less Energy heeft voor zwembad Overbosch het verlichtingsontwerp, de lichtberekeningen gemaakt en levert de verlichting aan elektrotechnisch installatiebedrijf Intralectric B.V.

 

Een greep uit onze projecten

Delen via: