Home > vacatures > Accountmanager verlichting

Accountmanager verlichting

Vacature

Functie omschrijving Accountmanager verlichting

Als adviserende leverancier van hoogwaardige, innovatieve en energie-efficiënte verlichting behoort Less Energy inmiddels tot leverancier van vele opdrachtgevers.

Het servicepakket van Less Energy bestaat naast levering van verlichtingsoplossingen voor o.a. kantoren, sportcentra, theaters, zorginstellingen, onderwijs en industrie ook uit het maken van rendementsberekeningen, projectadvisering,-uitvoering en -nazorg. Less Energy heeft inmiddels ook een naam opgebouwd met led-zwembadverlichting en maatwerkoplossingen. Partijen kiezen voor Less Energy als partner vanwege de ervaring, technische kennis, product range en toegang tot de markt.

Als accountmanager verlichting ben je verantwoordelijk voor de verkopen van professionele verlichtingsproducten via adviseurs, bij installateurs en grote eindgebruikers/opdrachtgevers. Je volgt en spoort projecten op en vervolgt die, samen met je binnendienst collega’s, leveranciers en partners, door middel van het maken van offertes, lichtberekeningen en ROI berekeningen. Je maakt zelf afspraken, bouwt relaties op/uit en bouwt zo mee aan de groei van het bedrijf.

Je rapporteert direct aan de commercieel manager en bepaalt in overleg met hem en verkoopteam de richting en verkoop- en marketingacties. Verder werkt je veelal zelfstandig en bepaalt de prioriteiten.

Functie eisen Accountmanager verlichting

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau . Je hebt natuurlijk een goede kennis van de verlichtingstechniek en hebt ervaring als verkoper in de verlichtingsmarkt. Je bent een commerciële team-speler, resultaatgericht en bezit natuurlijk uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd en zelfstandig, maar kunt ook prima in een team samenwerken.

Bedrijfsprofiel

Je komt als accountmanager te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf. Wij zijn een organisatie met een informele en open no-nonsense cultuur. Een leuke werkomgeving in een klein, enthousiast verkoopteam vol met passie en specialisatie in slimme verlichtingstoepassingen. Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

U kunt uw c.v. sturen naar info@less-energy.nl t.a.v. personeelszaken.

Vacatures

Delen via: