Home > Maatwerk > AFAS Software
Afas-2

AFAS Software

Wij verlichten de zakelijke markt

AFAS – Geïntegreerde maatwerkverlichting in viltlamellen

Softwareontwikkelaar AFAS realiseert in Leusden haar eigen campus op de plek van het voormalige Bank Giro Centrale gebouw. Het AFAS Experience Centre wordt in totaal circa 62.000 m2 groot en wordt dit jaar nog opgeleverd. Behalve een kantoor van circa 8.000 m2 groot met werkplekken voor circa 500 werknemers, telt de campus ook een theater met plek voor meer dan 800 bezoekers, een restaurant, opleidingscentrum, demoruimte en verschillende sportfaciliteiten.

Stel je voor…een open kantoorruimte waarbij je de basiswerplekverlichting niet ziet, maar wel zorgt voor de juiste lichtintensiteit en UGR normen welke gelden voor toepassing in kantoren. Lange strakke lamellen in plaats van een traditioneel dicht gelegd systeemplafond. Lamellen van vilt voor een optimale akoestiek. Dit is een kantoor, interieur-trend welke steeds vaker wordt toegepast in grote kantoren.

Less Energy werkt samen met Homij Grote Projecten, waarbij er LED verlichting ontwikkeld is om in een Hunter Douglas, HeartFelt viltlamellen klimaatplafond te integreren. Viltlamellen met geïntegreerde maatwerkverlichting geeft een zeer luxueuze design uitstalling.

Afas

Less Energy heeft het verlichtingsontwerp gemaakt voor het gele object en levert de verlichting Plug & Play aan Basro B.V

Een greep uit onze projecten

Delen via:

Tags: