Home > actueel > (Dimbare) Mini downlights

(Dimbare) Mini downlights

Less Energy laatste nieuws

Onze Mini downlights zijn echte krachtpatsers!

Compact, technologisch innovatief en energie zuinig. Zo krachtig waardoor deze mini’s bijzonder veel licht geven: Daarom zijn ze vanaf nu ook in een dimbare uitvoering te verkrijgen!

Bijzonder: reflector met microfacetten

De downlighters zijn verkrijgbaar in 2700K en 3000K. Wat deze kleine krachtpatsers bijzonder maakt, is dat zij een reflector met microfacetten bevatten. Deze microfacetten maken dat objecten en ruimtes perfect worden uitgelicht. Door de microfacetten hebben de Mini downlights een UGR waarde van minder dan < 16 en zijn ze zeer energiezuinig.

Krachtige liuchtbundel

Dankzij de krachtige lichtbundel en de compacte pasvorm zijn deze mini downlights uitermate geschikt om objecten te accentueren. Denk aan het specifiek verlichten van boekenkasten, entrees, keukens en slaapkamers. Om deze armaturen nog beter passend te maken in sfeervolle ruimte zijn zij vanaf nu in een dimbare uitvoering verkrijgbaar. De spanning gestuurde versie (constant voltage) blijft ook beschikbaar.

Enkele armaturen uitgelicht:

Fabio 35

Fluxe 35

Fluxe 50

Meer actueel van less Energy

The NEXT world of smart building is ON

The NEXT world of smart building is ON Less Energy tekent op woensdag 18 april 2018 op Building Holland in RAI Amsterdam de distributeursovereenkomst met Zencontrol. Dit zal plaatsvinden op de beursstand van Nexton. Less Energy is één van de smart partnerbedrijven van Nexton. Zencontrol is een intelligent, automatisch en [...]

Delen via:

The International – Exclusieve ervaring op een unieke locatie

The International - een bijzonder project Het terrein van de The International is één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam. De ligging tussen Schiphol, de A9 en de A10 zorgt voor uitstekende bereikbaarheid. U bevindt zich in de mainport van zakelijk Nederland terwijl u toch het gevoel heeft er [...]

Delen via:
Delen via: