Home > Zakelijke markt > Guerrilla Games
Guerrilla Games

Guerrilla Games

Wij verlichten de zakelijke markt

Guerrilla Games

Guerrilla Games is een first party computerspelontwikkelaar gevestigd in Amsterdam, Dali-2 en een volledige dochteronderneming van Sony Interactive Entertainment. De computerspelontwikkelaar groeit en dat betekent dat het huidige pand te klein is geworden.

Het bedrijf verhuist naar een nieuw onderkomen in de Amsterdamse binnenstad. Het prachtige Rijksmonument heeft 5 verdiepingen kantoren ca. 9.800 m2. Het gebouw dateert uit 1930 en was voorheen de drukkerij van de Telegraaf en kantoor van de Kas bank.

Voordat Guerrilla Games haar intrek kan nemen, wordt er nog flink verbouwd. In het nieuwe pand is straks plaats voor 400 vaste werknemers.

Er is gekozen om alle verlichting te koppelen aan Zencontrol. Zencontrol brengt een ongekend niveau van functionaliteit en controle naar elke verlichtingsinstallatie. Doordat Zencontrol zichzelf voor een groot gedeelte autonoom kan inregelen, wordt het door verschillende partijen ook wel ‘meest eenvoudige lichtregelsysteem’ genoemd.

Voor Less Energy is de koppeling van verlichting aan Zencontrol een belangrijk onderdeel van comfort en lichtmanagement, wat hoort bij een eigentijds smart building vastgoedobject.

Guerrilla Games

Less Energy levert Zencontrol aan Spiering Installatietechniek | Nexton

Een greep uit onze projecten

Delen via: