Home > Kantoren > Kantoorgebouw Crystal Building
Crystal Building Capelle aan den IJssel

Kantoorgebouw Crystal Building

Wij verlichten Kantoren

Kantoorgebouw Crystal Building

Crystal Building bestaat uit twee bijzonder opvallende kantoorgebouwen gelegen aan de Rivium Boulevard 201-234 in Capelle aan den IJssel. Gebouw A bestaat uit 8 verdiepingen en gebouw B uit 13 verdiepingen, voorzien van een Skyroom waarin vergaderd kan worden met een prachtig uitzicht. Crystal Building is een architectonisch hoogstandje, waarbij tot in detail aandacht is besteed aan het opleveringsniveau. De beide entrees zijn onlangs totaal gerenoveerd en hebben een representatieve en moderne uitstraling.

Merin is ervan overtuigd dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen en dat een leuke werkplek plezier brengt, waardoor je beter kunt werken. Merin creëert daarom communities waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Crystal Building Capelle aan den IJssel

Less Energy heeft in opdracht van het innovatieve en duurzame vastgoedbedrijf Merin lichtopnames gemaakt van de bestaande verlichtingsinstallatie. Hierbij is gekeken naar één op één vervangende LED armaturen zonder bouwkundige aanpassingen te hoeven verrichten. Zomer 2019 worden in alle algemene ruimtes van gebouw A de oude armaturen vervangen voor de energiezuinige LED varianten.

Een greep uit onze projecten

Delen via: