Home > zorg > Nieuwbouw en revitalisering Smeetsland Rotterdam
Smeetsland

Nieuwbouw en revitalisering Smeetsland Rotterdam

Wij verlichten de Zorg

Nieuwbouw en revitalisering Smeetsland Rotterdam

Verpleeghuis Smeetsland wordt compleet vernieuwd. In het vernieuwde verpleeghuis woont iedereen aangenaam in een moderne éénpersoonsstudio met een eigen badkamer met toilet. De zorg wordt verleend vanuit het principe van kleinschalig wonen; waarbij alle zorg zoveel mogelijk als thuis wordt georganiseerd.

In Smeetsland ‘nieuwe stijl’ is kleinschalig wonen mogelijk met alle voordelen van grootschaligheid, zoals een brasserie, ontmoetingsplein met kapper en veel ruimte voor de bewoner om een wandeling te maken. De eigen studio’s zijn onderdeel van kleine woongroepen (maximaal 10 bewoners) en zijn gesitueerd om een gezamenlijke huiskamer met eigen buitenruimte (balkon).

De gezamenlijke woonkamers zullen voorzien worden van HCL verlichting. Human Centric Lighting is verlichting die met de daglichtcurven mee beweegt in kleurtemperatuur en lichtintensiteit.

Smeetsland impr

Less Energy heeft het verlichtingsontwerp gemaakt voor het gele object en levert de verlichting aan Bectro Installatietechniek BV

Een greep uit onze projecten

Delen via: