Home > actueel > Revitalisering bestaande zwembaden

Revitalisering bestaande zwembaden

Veel gemeentelijke zwembaden kiezen ervoor om grootonderhoud te plegen in de zomervakantie of kerstvakantie. Het zwembad kan dan volledig dicht omdat scholen gesloten zijn en zwemlessen na de vakanties weer hervat worden. Dit is dan hét moment om ook LED zwembadverlichting toe te passen!

Less Energy verzorgd al jaren de verlichtingsinstallaties voor bijvoorbeeld de gemeente Den Haag. Zwembad De Houtzagerij, De Waterthor, Overbosch en deze zomer ZuiderPark zijn in Den Haag reeds voorzien van LED zwembadverlichting, ontworpen en geleverd door Less Energy.Het grote probleem met reguliere, NIET zwembad verlichting, is dat het product “officieel” technisch niet geschikt is voor in een zwembadklimaat. Hoge temperaturen, hoge luchtvochtigheid, chloor en/of zout dampen zijn factoren die vaak de boosdoener zijn van een hoge factor in onderhoud en storingsgevoeligheid. Daarnaast zijn er strenge regels gesteld voor het gebruik van de juiste ophangmaterialen om de veiligheid te waarborgen.

De professionele LED zwembadverlichting die wij al jaren leveren wordt in Nederland geproduceerd. De verlichting is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor in een zwembadklimaat.

Delen via: