Home > actueel > The International – Exclusieve ervaring op een unieke locatie

The International – Exclusieve ervaring op een unieke locatie

Het terrein van de The International is één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam. U bevindt zich in de mainport van zakelijk Nederland. Prachtige glooiingen bieden schitterende mogelijkheden voor een uitdagende golfbaan. The International is een exclusief full-service concept waar u alles vindt dat u wenst. Stijlvol gastheerschap, gastronomie van hoog niveau, uitgebreide fitness- en wellness voorzieningen zijn elementen die bijdragen aan een uitzonderlijke ervaring.

Het ontwerp van het clubhuis straalt deze ambities duidelijk uit. Mecanoo is verantwoordelijk voor de architectuur van het gebouw. De stijlvolle inrichting, ontworpen door designer Piet Boon, onderstreept dat nog eens. Vanuit het clubhuis heeft u een adembenemend uitzicht over de golf course.

Less Energy levert onder andere de nieuwe LED verlichting ten behoeven van het clubhuis, passend in het bestaande lampdesign. We hebben gekozen voor dim to warm technology. Met Dim to warm technology dimmen we het licht niet alleen in intensiteit maar tevens in kleurtemperatuur. Met LED dim to warm zal er een hoop bespaard worden op stroom, onderhoud en vervangingskosten zonder concessies te doen in sfeer en beleving.

Delen via: